fabrica-mandra

Ati auzit de Marginimea Sibiului?

Laptele şi branza produse aici si-au castigat celebritatea pe buna dreptate: animale sanatoase, pasuni nepoluate, oameni cinstiti care cunosc gustul bun al calitatii.

De aceea noi am hotarat sa investim aici si nu altundeva!

Mandra nu mai este doar un alt sat pitoresc in apropierea Sibiului. Fabrica noastra de lactate i-a transformat numele intr-un brand cunoscut in strainatate si intr-o afacere tot mai cautata in Romania. Laptele prelucrat in Fabrica de lapte Mandra din jud Sibiu, provine din lapte colectat exclusiv de pe raza judetului SIBIU, nu contine substante nocive, procesul de productie fiind in permanenta strict controlat.

Pentru a reusi, am mizat, inca de la inceput, pe cateva lucruri esentiale:

Legenda locului spune ca Mandra e un loc magic unde, demult, o hangiţa frumoasa si harnica a vrajit oameni din toate colturile tarii cu bucate alese si cu vin racoros. In amintirea ei, laptele, sana, iaurtul, branza produse de noi pastreaza cu sfintenie gustul traditiei si al calitatii.
Produsele de cofetarie D’Or Mandra sunt unice pe piata sibiana si se disting prin calitatea ireprosabila a ingredientelor folosite.

D’Or Mandra se adreseaza clientilor exigenti care doresc deserturi sanatoase si mereu proaspete, fara conservanti sau aditivi alimentari, intr-o prezentare de exceptie.
La baza conceptiei noastre de cofetarie sta indelungata traditie germana cu retete cunoscute în toata lumea, in care ingredientul-vedeta este frisca naturala in combinatie cu fructe de padure sau transformata in mousse au chocolat, frisca provenita din laptele proaspat are un gust desavarsit.

Folosim la prepararea lor: frisca naturala, unt de casa, ciocolata fina, fructe proaspete, branza de vaci, precum si alte produse lactate Mandra.
Imbracate în frisca, ciocolata, fondant sau martipan, torturile D’Or Mandra, realizate pentru ocazii speciale, pot avea forme si decoruri unicat. În mainile artistilor nostri cofetari, martipanul, modelat cu rafinament, inspiratie si maiestrie, prinde viata.